Dimarts, 12 de juny de 2012


El foc es fa iniciar a primera hora de la tarda del dimarts dia 12 de juny en dos punts diferents de la carretera BV2115 que va de Castellet fins a Vilanova. Un total de 156 voluntaris de les ADF (Agupacions de Defensa Forestal) amb 54 vehicles d’extinció han treballat fins ben entrada la matinada en les tasques d’extinció col·laborant amb el cos de bombers de la Generalitat.Durant tota la nit s’han mantingut efectius operatius d’ADF a l’incendi i un centre de coordinació emplaçat a Vilanova i la Geltrú. Durant el matí següent del dia 13 continuen treballant vàris efectius d’ADF amb vehicles lleugers d’extinció per sufocar punts calents de l’incendi.Moments després d’iniciar-se el foc de Castellet i la Gornal es va declarar un altre foc forestal a la urbanització Mas Mestres del municipi veí d’Olivella. També van treballar-hi varies dotacions de ADF. I cap a les 19h de la tarda es donava per controlat.Van haver de ser desallotjades més de 300 persones bàsicament de la urbanització Las Palmeras de Canyelles i es van tallar al trànsit les carreteres C-32 i la BV2115.Al final un balanç de 636 hac. cremades de les quals 300 eren arbrades. 208 hac perteneixents al Parc Natural del Foix i 242 hac. al Parc Natural del Garraf.

Incendi forestal al parc natural del Foix

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: